Bo nært det som er gøy

Høkneslia er perfekt for deg som ønsker et område som passer for aktive barn (og voksne!). I nærmiljøet kryr det av muligheter.

Enten du har barn som ønsker å være med på arrangerte aktiviteter, eller som liker å leke i skog og mark, så er Høkneslia midt i blinken. Med umiddelbar nærhet til skogen og Bymarka, er det kort vei for å komme seg på tur og inn i friluftslivets lekegrind.

Badeplass i nabolaget

Knappe to kilometer unna ligger Namsos Camping med Namsos fineste badeplass, Øra. På godværsdager i sommerhalvåret er det liv og røre fra morgen til kveld. Området er godt tilrettelagt med badestrand, benker, minigolf, båter, lekeapparater, sandkasse og kiosk. Dette er et perfekt sted for lek og rekreasjon for hele familien. Hvor digg er det ikke å ta med piknikkurven på stranda etter jobb, der barna kan bade og leke, og du kan gjøre det samme, eller bare slappe av? Fem minutter, så er du hjemme. Ikke alle i byen har en så fin badeplass i nabolaget.

Aktiviteter for store og små

For de som ønsker å være med på arrangerte aktiviteter innen idrett, er veien heller ikke lang. Om lag én kilometer fra Høkneslia ligger Kleppen Idrettspark med tilhørende kunstgressbane, friidrettsanlegg og idrettshall. Her er det mulighet til å være med på fotball, håndball, friidrett, turn og mer. Når forholdene ligger til rette om vinteren, er det også trygg skøyteis her. Ikke mange meter bortenfor ligger badeanlegget Oasen. Her er også treningssenter, samt svømme- og vannpoloklubb. Med jevne mellomrom arrangeres det også babysvømming og vannfysioterapi i Oasen.

Kunst og kultur

Høkneslia er og blir sentral. Nærheten til idrettsanlegg er nevnt, men vi kommer ikke utenom nærheten til kulturskolen og de mange tilbudene som finnes der. Namsos kulturskole er med sine 800 elever en av Trøndelags største kulturskoler, og tilbyr undervisning innen dans, sang, korps, instrumenter og kunst, i tillegg til tilrettelagt opplæring. Her er det tilbudt for alle barn i alle aldre. Bor du i Høkneslia, er kulturskolen er naturlig valg dersom barna er glad i kunst og kultur.