Et trygt og godt sted å bo – nært det meste

Høkneslia er Namsos nyeste boligområde. Her bor du nær naturen og bare et steinkast unna skoler, barnehager og fritidsområder. Her kan du virkelig ta boligdrømmen til nye høyder, fra å velge når sola skal treffe terrassen til hvor langt inn i distansen du vil skue.

Høkneslia er perfekt for deg som ønsker et område som passer for aktive barn (og voksne!). I nærmiljøet kryr det av muligheter.

Enten du har barn som ønsker å være med på arrangerte aktiviteter, eller som liker å leke i skog og mark, er Høkneslia midt i blinken. Med umiddelbar nærhet til skogen og Bymarka, er det kort vei for å komme seg på tur og inn i friluftslivets lekegrind.

Badeplass i nabolaget

Knappe to kilometer unna ligger Namsos Camping med Namsos fineste badeplass, Øra. På godværsdager i sommerhalvåret er det liv og røre fra morgen til kveld. Området er godt tilrettelagt med badestrand, benker, minigolf, båter, lekeapparater, sandkasse og kiosk. Dette er et perfekt sted for lek og rekreasjon for hele familien. Hvor digg er det ikke å ta med piknikkurven på stranda etter jobb, der barna kan bade og leke, og du kan gjøre det samme, eller bare slappe av? Fem minutter, så er du hjemme.

Aktiviteter for store og små

For de som ønsker å være med på arrangerte aktiviteter innen idrett, er veien heller ikke lang. Om lag én kilometer fra Høkneslia ligger Kleppen Idrettspark med tilhørende kunstgressbane, friidrettsanlegg og idrettshall. Her er det mulighet til å være med på fotball, håndball, friidrett, turn og mer. Når forholdene ligger til rette om vinteren, er det også trygg skøyteis her. Ikke mange meter bortenfor ligger badeanlegget Oasen. Her er også treningssenter, samt svømme- og vannpoloklubb. Med jevne mellomrom arrangeres det også babysvømming og vannfysioterapi i Oasen.

– Dette er en unik mulighet til å sikre seg en av de flotteste tomtene i Namsos per nå, sier Ivar Asbøll, som er ansvarlig selger for prosjektet.

Tomtene er byggeklare med vei, vann, avløp, strøm og bredbånd.

– Om du spekulerer på å kjøpe tomt kan det lønne seg å være tidlig ut. Her blir det førstemann til mølla-prinsippet, og med stor interesse tror vi at det kommer til å bli litt rift, smiler Asbøll lurt.

Reserver din tomt nå, se vår tomteoversikt her