7 moderne prosjekterte eneboliger i Oltidsveien

Velkommen til Øvre Høkneslia og Oldtidsvegen!

Øvre Høkneslia ligger i flotte omgivelser skapt for trivsel og utfoldelse. Høy og fri beliggenhet – men likevel sentralt med korte avstander til alt det du trenger. Du lever tett på naturen med turterreng som nærmeste nabo – området er som skapt for rekreasjon.

Øvre Høkneslia er et boligområde som er utbygd senere år, med forlengelse fra Høknesåsen boligområde som ble etablert på 1990-tallet. Husene ligger på en solrik, sørvendt skråtomt med vakker utsikt mot elva og Spillumsfjellet. Etablert boligområde med stort innslag av barnefamilier.

Flytter du til Oldtidsvegen med familien din, vil dere ikke bare få tilgang til splitter nye boliger med flott utsikt. Dere vil også bo kort vei unna alt man kan ønske seg i forhold til skole, idrettsanlegg, handel og fritid. Her kan du sikre deg ditt nye drømmehjem!

Tomtene ligger sørvendt i Øvre høkneslia. De ligger lunt mot friområde i nord og har fantastisk utsikt. Eneboligene er tilpasset tomten og er optimalisert i forhold til utsikt og solforhold.

Les mer om tomtene og meld deg på visning på FINN.NO her